1/10/15

Dos professors japonesos visiten els horts urbans gestionats per ECOL3VNG i volen conèixer el Projecte Turuta que impulsa l'associació

El dimecres 23 de setembre acompanyats per l'especialista en monedes socials, Miguel Yasuyuki, van visitar VNG els japonesos: Shigeru Imasato, professor emèrit de Kyushu University, professor del centre Graduate School of Policy & Management i director del Center of Social Welness Studies Doshisha University  i Kanako Imasati, professora  de la Facultat de ciències polítiques de Ryukoku University a Kyoto.

El professor Imasato és també impulsor de projectes d'agricultura ecològica i pràctiques d'innovació social en el seu país, on ha creat varis projectes, dirigits a persones de totes les edats i actius en aquest moments.

Aquests dies estan fent un recorregut per la península ibèrica, acompanyats del guia i intèrpret Yasuyuki per a conèixer pràctiques innovadores en agricultura ecològica urbana. Han visitat Porto, Lisboa, Madrid i Barcelona, entre altres ciutats.
Resepcte Vilanova i la Geltrú els ha atret poder conèixer com la moneda social local, la turuta, és utilitzada per a implementar aquestes pràctiques que tenen com un dels seus principals objectius, l'assoliment de la sobirània alimentària.
Membres d'ECOL3VNG van acompanyar-los a l'hort de la Vinya, un dels horts comunitaris que gestiona l'entitat per posteriorment acabar la visita al CRIA on els hi van explicar detalls del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada