27/11/15

La Turuta ha estat convidada per Granollers en Transició a una taula rodona sobre monedes complementàries

Dimarts 24 de novembre s'ha celebrat una taula rodona a la qual ha estat convidat el Projecte Turuta  per part de Granollers en Transició . 
L'acte es va fer en un espai singular: l'espai Tranquil de la botiga Barbany , creada el 1895 i regentada per Amadeu Barbany, que ha transformat espais de l'establiment en lloc de cultura i trobada.
Explicant la Turuta a l'Espai Tranquil de la botiga Barbany
Durant el transcurs d'una agradable trobada, l'Eduard Folch, va fer una introducció sobre què són les monedes socials, locals i complementàries; l'Andreu Honzawa, va aprofundir sobre diversos tipus de monedes i, especialment, va explicar el cas de Santa Coloma de Gramenet, consistent en la creació i implementació d'una moneda de recent creació per a incentivar el comerç local, en la qual participa la Fundació STRO de la qual ell és representant. 
Finalment, Ton Dalmau, coordinador del Projecte turuta, va explicar què és i com funciona el projecte impulsor de la unitat d'intercanvi vilanovina, la turuta.
Es va establir entre les persones assistents,  un animat debat sobre el tema i la possible implementació d'una moneda local a Granollers impulsada pel moviment ciutadà Granollers en transició.
Notícia sobre l'acte en la Televisió local de Granollers
Foto de grup amb els convidats, organitzadors i l'acollidor, Amadeu Barbany
ENREGISTRAMENT DE L'ACTE elaborat per Granollers en Transició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada