25/1/16

De la Sínia a casa o com menjar amb comoditat verdures ecològiques i de Km 0

L'Albert Cosp i la seva família són pagesos de Vilanova i la Geltrú. Tenen la sínia al costat de la rambla Sant Jordi, al carrer Montserrat Roig (portal de color verd). Les facilitats que donen per accedir a la seva producció són màximes: podem anar a collir directament les hortalises o bé ens ho porten a casa. Més fàcil impossible!
Des que es planten fins que es cullen, aquestes hortalisses no reben cap tipus de tractament químic, ni els permesos per l'agricultura ecològica, com poden ser el sofre o el sulfat de coure. L'aigua de reg és de pou particular - no del pantà de Foix-  i ha passat amb escreix les darreres analítiques. 
Aquestes verdures creixen a l'aire lliure, sense plàstics ni hivernacles que puguin accelerar  llur
creixement. Per tant, la concentració de vitamines i oligoelements és l'òptima.
Per la singularitat de tot plegat, no sempre trobareu regularment aquests productes. Tot dependrà de les lleis de la mare natura i llur atzar.

COM FER COMANDA? cada setmana s'enviarà un correu d'existències i caldrà fer-la abans de les 21 hores de dijous, trucant al  93 893 65 01
A què espereu per tenir enciams, cogollos, espinacs, apis, escaroles, raves, bròquils, cols, remolatxes, bledes, patates, carbasses, mandarines..... de primera qualitat!! 
I s'accepten turutes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada