23/5/16

La Turuta ha participat en la V Trobada de monedes socials celebrada a Alcalá de Henares del 19 al 22 de maig


Convocats pels promotors de l'Henar, experiència novella que va sorgir l'octubre de 2015 i com a acte previ a la Trobada s'ha celebrat en el saló de plens de l'Ajuntament una jornada sobre monedes socials i ajuntaments en la que també va assistir representants del projecte turuta, acollits per Brianda Yáñez, regidoria de Transparència e Innovació Social.
Moment de compartir experiències:
Ton Dalmau explica el Projecte Turuta
Aquesta trobada ha reunit a especialistes del tema que han ofert diverses xerrades i a comportat, per cinquè any consecutiu, que els diversos col·lectius de l'estat espanyol que estan desenvolupant l'implementació de monedes socials i locals arreu d'Espanya, s'hagin pogut trobar per compartir un fòrum de trobada i discussió i gaudí, alhora,  de moments i coneixements compartits.
Dinar col·lectiu amb moment musical
Cal recordar que la primera trobada es va celebrar a Vilanova i la Geltrú, el juliol de 2012 i des de llavors, s'ha mantingut el compromís, pres a la nostra ciutat, de celebrar cada any una trobada estatal que permeti conèixer i compartir els moviments de monedes socials a Espanya. 


Afegeix la llegenda
La propera trobada serà a Jerez de la Frontera, ja que allà existeix el Zoquito, deganà de les monedes socials espanyoles, creada el 2007. El 2017 serà l'any del seu 10è aniversari.
Foto de família diumenge 22 maig al matí desprès de la cloenda
Més informació sobre la Trobada: 
Sobre resultats i continguts de la trobada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada