31/8/16

Una professora de la Universitat de Wisconsin-Madison (EE UU) visita Vilanova el dimarts 30 d'agost per conèixer el projecte Turuta i Transició VNG

Katarzyna Olga Beilin, és professora i investigadora d'aquesta universitat, una de les més gran d'Estats Units. És autora de diverses publicacions del camp d'humitats ja que la seva especialitat és cultura hispànica.
En aquest moments està investigant sobre iniciatives de canvi social i alternatives a la crisi econòmica que fa anys es pateix a Espanya. És la tercera vegada que ens visita durant l'estiu per conèixer especialment el Projecte turuta i com va evolucionant. 
En aquesta ocasió ha volgut ampliar el coneixement d'alguna iniciativa enmarcada en el moviment de transició i ha visitat el Camí de Sant Gervasi per conèixer el treball que està realitzant la Plataforma Ortoll -Sant Gervasi. 
Diversos membres de l'Associació ECOL3VNG li van mostrar i explicar els projectes d'horts comunitaris que desenvolupa l'entitat i també totes les millores fetes a l'espai natural de l'Ortoll. Va quedar força impressionada amb aquest projecte ciutadà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada