14/11/16

Gran èxit de participació en l' Ecocursa d'orientació per l'Ortoll

Gran èxit de participació en
l' Ecocursa 
d'orientació per l'Ortoll realitzada el diumenge 13 de novembre. Han participat corredor/es, voluntaris/es, organitzadors i col·laboradors que van fer possible la Ecocursa d'orientació per l'Ortoll. Tots han contribuït a conscienciar,  tant adults com a infants, a la necessitat de preservar i estimar els nostres espais naturals,  netejant aquesta zona de gran valor patrimonial. 
Moltes persones, principalment famílies amb infants i joves, han respost a la crida i s'ha viscut una jornada agradable i popular que ha permès recollir 1.200 litres de brossa i es va recaptar un total de 490€ per a què la Plataforma Protegim l'Ortoll pugui comprar eines de treball.


La jornada ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Rideers: xarxa social dedicada als aficionats de l'esport a l'aire lliure


El benefici recaptat ha estat de 485 euros que, Joel Escalera en representació de Rideers Tribe,  ha lliurat a la Plataforma que es destinaran a la compra i manteniment d'eines i plantes.
Felicitats a totes les persones que ho han fet possible!
Més informació i imatges a Rideers facebook


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada