5/12/16

S'ha creat l'Associació Ecoconscient amb l'objectiu de difondre una alimentació conscient a Vilanova i la Geltrú

ECOCONSCIENT té com a objectiu principal treballar a favor de l'educació i la pràctica de l'alimentació conscient. 
En paraules dels seus creadors, "l'associació és una manera per agrupar-se per aconseguir un fi, que per Ecoconscient serà aquell d'aprendre a preparar-se àpats sans i equilibrats, i dominar la nostra salut sense medecines, aprenent de les propietats dels aliments i dels dejunis, o dies de ramadà. Tenen el seu local al carrer Comerç 8, (davant al Espiga d'Or).
Mattia, president de l'entitat
Ecoconscient és una associació que vol crear una sinergia entre productors locals ecològics i autònoms, i la gent que vulgui aprendre de salut i cuina. En el local, reformat amb una nova cuina, es preparen menjars per tots els dies, per celebrar la salut i l'ecologia, per conscienciar-nos del funcionament del mercat dels aliments i de la salut. Fer-se soci permetrà participar en les activitats teòriques i practiques, i també demanar i recollir plats preparats per cada exigència personal. Els soci/es estan convidats a prendre part voluntària a totes les activitats de l'associació: contactes amb els productors, participació amb el grup de consum amb productes de la Cooperativa Integral Catalana, recollida de productes, difusió i dinamització monedes socials, entre elles la Turuta i, proposar-ne més.
El seu promotor principal i president de l'Associació és en Mattia i per poder contactar amb ells, les seves dades són: telèfon 684452195 i mail ass.ecoconscient@gmail.com Més informació,
al seu bloc: https://ecoconsciente.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada