18/1/17

La Plataforma Ortoll-Sant Gervasi convoca el Campus Turó Seu pel juliol de 2017

La Plataforma Ortoll-Sant Gervasi convoca amb una durada prevista de l'1 al 15 de juliol. 
Treballant un màxim de sis hores al dia 5 dies a la setmana. Els participants previstos són entre 10 i 15 persones internacionals i entre 5 i 10 persones participants locals. 
L'organització, a canvi de la feina voluntària, es comprometen a finançar l’allotjament i l’alimentació de tots les persones participants i a garantir la higiene i la seguretat dels i les participants del campus. Es faran càrrec de les despeses relacionades directament amb la realització del camp. 
L’organització i el disseny del projecte estima en 200/300 hores de feina i l’execució unes 900 hores de feina. Tot el desenvolupament del projecte pot suposar un cost aproximat de 8.626,75 euros.
                                               Els objectius són: 
1. Afavorir la protecció i millora de l’entorn natural de Vilanova i la Geltrú mitjançant el treball cooperatiu, solidari i voluntari que posi en valor el respecte mediambiental, l’eco-educació i models alternatius d’aprenentatge. 
2. Protegir i recuperar socialment, mediambiental i jurídica el camí d’Adarró a Dos Molins-Carretera vella de Cubelles. 
3. Millorar la conservació i rehabilitació del Turó del Sèu. 
4. Afavorir la informació i la participació ciutadana en la recuperació local del medi.
5. Fomentar el treball voluntari i cooperatiu, i transcendir-lo de l’àmbit local cap a l’àmbit internacional. 
6. Promoure la formació, l’educació i sensibilització mediambiental de les persones participants. Una magnífica proposta que segur serà tot un èxit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada