23/11/17

El soci d'ECOL3VNG, Le Guinyol à Roulettes ofereix, acceptant turutes, un guardonat espectacle de titelles, el dissabte 25 de novembre al Foment vilanoví

Aquesta companyia artística és sòcia de l'Associació ECOL3VNG, impulsora del Projecte Turuta i presenta el seu espectacle per primera vegada a Vilanova i la Geltrú acceptant turutes. És una gran satisfacció per l'entitat, comptar entre els seus integrants, socis i sòcies de gran qualitat i professonalitat. Aquesta companyia de titelles, entre ells.
La companyia suïssa Le Guingol à Roulettes tenen una dilatada i prestigiosa trajectòria. Aquesta obra és de l'autora Dora Cantero i està interpretada per Pierre-Alain Rolle i Paola Busca. Ens ofereixen una divertida història amb transfons ecologista. 
Ha estat nominada a Argentina al Premi nacional de titelles "Javier Villafane" 2016 en la categoria "Millor espectacle estranger" i premiada per ATINA -secció argentina d'ASSITEJ (Associació cultural que promou el desenvolupament del teatre infantil i juvenil) en la categoria "Espectacle estranger" escollida entre quatre espectacles destacats per a públic infantil i juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada