16/11/17

Curs introducció a l'anàlisi del cicle de vida per ecodisseny a la UPC

El Campus de la Mediterrània organitza el curs Introducció a l’anàlisi del cicle de vida per ecodisseny, els dimarts 12 i 19 de desembre de 16.30 a 20.30 h,  a la UPC de Vilanova i la Geltrú dirigit per Josep Anton Mir Tutusaus, PhD de la Universitat Autònoma de Barcelona al Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental, ha publicat articles científics en diverses prestigioses revistes internacionals.
Amb aquest curs ens introduiran en una de les metodologies més utilitzades per avaluar els impactes mediambientals d'un producte o servei és l'Anàlisi del Cicle de Vida (ACV), 
d'aquesta manera podrem reflexionar com mesurar l'impacte mediambiental que consumim, com per exemple casos tan concrets i pràctics del nostre dia a dia: quin és l’impacte ambiental de prendre’t un cafè? O quin és l’impacte ambiental d’una samarreta de cotó?
Els objectius del curs són aprendre què és l’anàlisi del cicle de vida (ACV) i entendre com ens pot ajudar a la vida diària. I a la vegada, desenvolupar una visió crítica dels termes “eco”, “bio”, etc. per prendre decisions informades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada