13/12/17

El Projecte Turuta es presenta a alumnes de la UPC de Vilanova i la Geltrú

Per segon any consecutiu, el dimecres 13 de desembre, la responsable de l'assignatura Economia, ètica i societat, la professora Ariadna Llorens, del Grau en Enginyeria informàtica de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya ha convidat al coordinador de l'Associació ECOL3VNG, Ton Dalmau a explicar als seus alumnes el Projecte Turuta i els seu funcionament. Aquest va compartir amb l'alunmat informació sobre què són les monedes socials, quin objectius compleixen en una economia local i com funciona la Turutal, moneda social local de Vilanova i la Geltrú.












En un ambient distès i d'obert diàleg, Ton Dalmau, va també compartir amb els presents una cançó inspirada en el músic Pete Seeger, músic de folk d'EE.UU. que manifestà en tota la seva vida i  obra un lloable compromís social i de defensa dels drets humans: Pas a pas i del que és un dels referents inspirador del projecte.
La professora Ariadna Llorens, ha escrit com a crònica de la jornada: 

"Moltíssimes gràcies al Ton Dalmau, que amb la seva generositat i simpatia, a engrescat a uns futurs enginyers informàtics, a veure com poden incloure la gestió responsable i ètica en la seva professió. Des de la EPSEVG seguim afegint Valors i deontologia professional, al coneixement i les competències tecnològiques"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada