27/5/18

Dissabte 26 de maig l'AMO ha debatut 6 propostes ciutadanes



La 5a. Assemblea municipal Oberta de Vilanova i la Geltrú, eina de participació ciutadana que permet a ciutadania i col·lectius de Vilanova i la Geltrú presentar propostes de millora per a la cuitat, debatre-les i finalment votar-lesha debatut sis propostes presentades per entitats i ciutadania, de les quals quatre s'han aprovat, una s'ha rebutjat i una altra s'ha recollit com a suggeriment. La majoria de propostes han estat en sintonia amb el concepte de ciutat en Transició.
Les propostes presentades són: sobre les Bicicletes i patinets a la rambla (del Grup de Dones amb memòria), l'Adequació i dignificació de l'espai dedicat a la República Catalana a Vilanova i la Geltrú (de l'Associació del Garraf per la República), el Caramel sostenible (de la FAC i La Vinagreta), la prohibició de gossos i altres animals domèstics a les platges de Vilanova (de Xavier Roset i Juan) , sobre VNG: Vila "nova" Resilent (de l'Associació ECOL3VNG) i l'anomenda Fem de Vilanova una ciutat nostra (Associació Apapachar)

Desprès de les votacions, els resultats han estat, aprovar:  
el projecte de caramels sostenibles per a les Comparses de Vilanova; la dignificació de l'espai dedicat a la República a la plaça dels Josepets; la creació d'un espai de relació i cooperació per treballar a favor de la resiliència; i fer de Vilanova un museu obert i canviant amb major presència de l'art al carrer.
Rebutjar la prohibició de gossos i altres animals domèstics a les platges de Vilanova i deixar, per a posterior estudi amb més profunditat, la circulació de bicicletes i patinets a la Rambla.

Més informació: web municipal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada