8/6/18

Reportatge de Canal Blau TV a ARBA Litoral, sobre hotels d'insectes i cases niu destinades a horts urbans

L'Associació ARBA Litoral va estar convidada a realitzar un taller pràctic sobre construcció d'hotels d'insectes dins la programació del IV Tastet d'horts  el dissabte 26 de maig, a la Masia Nova. Aquest va agradar molt a les persones participants, que s'ho van passar molt bé construint diverses peces.

Hotel d'insectes construït per ARBA Litoral

Van 
participar 30 persones provinents de diverses experiències de conreu de terres: Horts comunitaris d'ECOL3VNG -Projecte TurutaHort de l'Avi,Associació PhytaeAssociació ARBA LitoralMancomunitat Penedès-Garraf que intervé en horts escolars,  ciutadania titulars d'alguns dels horts urbans municipals de Vilanova i la Geltrú i de l'hort terapèutic de la Masia Nova, amfitrions de l'activitat, gestionat per Fament Garraf. En acabar la construcció dels hotels, cada hort comunitari, es va endur un per instal·lar-lo en el seu espai de conreu.

Canal Blau TV, que va venir a cobrir la notícia de l'acte, es va interessar especialment per tema i han elaborat un petit reportatge sobre el tema i les accions a favor dels horts ecològics que l'Associació ARBA Litoral porta a terme des de la seva seu social a Cubelles.

http://canalblau.alacarta.cat/garraf-noticies/capitol/coneixem-els-hotels-per-a-insectes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada