30/1/19

L'Ecocursa d'orientació per l'Ortoll candidata als Premis Europeus de la Prevenció de Residus

L'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha presentat sis projectes catalans a la desena edició del Premi Europeu de la Prevenció de Residus. Els guardons volen distingir les iniciatives realitzades en el marc de la X Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que en aquesta passada edició es va dur a terme a 32 regions amb 14.371 activitats arreu d'Europa. 
La selecció s'ha fet tenint en compte la relació de l'activitat amb els eixos de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, celebrada el novembre passat: l'originalitat de la proposta, el seu caràcter innovador, l'adaptabilitat a altres contextos regionals o locals, la mobilització del públic objectiu i la durada.
Joel Escalera de l'Associació Espavila és un dels sis candidats als premis, per l'organització de la tercera edició de l'Ecocursa d'Orientació per l'Ortoll. Una activitat que compta amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i del C.E. Azimut. 
En aquesta cursa amb format únic els participants, a banda de buscar balises per l'Espai natural de l'Ortoll de Vilanova i la Geltrú, han d'arribar al punt de control final amb una bossa plena de la brossa que recullin durant el recorregut. En aquesta última edició van participar 240 persones, fonamentalment públic familiar, i van recollir 150 kg de residus. Està previst poder replicar la iniciativa en altres llocs del territori. 


Més informació: http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=48433379#.XFYdDUGJLDcç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada