29/9/19

Arba Litoral organitza les Jornades de forestació amb sembra de glans de roure i d'alzina durant la tardor i necessiten persones voluntàries. Us animeu a participar?


L'Associació Arba Sistema Litoral  que forma part de la xarxa ARBA i es dediquen a la recuperació del bosc autòcton del sistema litoral català. És una associació sense ànim de lucre, oberta a totes les persones compromeses amb la natura. Actuen per a recuperar els boscos autòctons a les serralades del sistema litoral català i col·laboren amb empreses, institucions i altres entitats sense ànim de lucre per assolir els seus objectius.

Fan plantacions allà on poden, finques privades o públiques com a la darrera rovira de Cubelles, les Bassetes. Darrerament estan molt conceentrats en el nou viver i el projecte de les Bassetes; sembra directa de glans d’alzina i roure sota vegetació secundària (pinedes i arbusts). El seu mètode imita la dispersió natural del gènere Quercus, que consisteix en una relació simbiòtica amb el gaig (Garrulus glandarius) i tallers sobre multitut de temàticas d’interés per la flora i fauna autòctona.

Per les seves activitats necessiten persones voluntàries. Algú s'anima? el Planeta ho necessita!!!

Altres ARBA de la península: http://arba-s.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada