4/4/22

Ecol3vng participa en la celebració del 41è aniversari de Ràdio Cubelles com a col·laborador ja que participa amb un programa anomenat "Impulsem el canvi local"

L'Associació fa una aportació amb una secció informativa, Impulsem el canvi local, coordinada per Ton Dalmau i Carme Dastis. L'entitat, promotora de la moneda social “la Turuta” de Vilanova i la Geltrú, ha creat l'espai “IMPULSEM EL CANVI LOCAL”, per difondre idees que ens puguin ajudar col·lectivament a construir la globalització (global + local) perquè difonen que "el global no pot funcionar si el local es mor". Conviden a diverses persones a participar per comunicar missatges que expressin idees en aquest sentit en forma de càpsules informatives de 5 minuts de durada.

L'emissora va fer el divendres 1 d'abril un ja tradicional sopar festiu per commemorar 41 anys d'existència. Ràdio Cubelles és l'emissora municipal degana de la comarca del Garraf que va emetre per primera vegada en proves el 23 de febrer de 1981. I de forma definitiva el 22 de març del mateix any. 

Durant la jornada l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, el regidor de Comunicació, Raül Mudarra i la directora de l'emissora, Àngels Fuster van tenir paraules d'agraïment als col·laboradors/es de l'emissora que també van rebre com a obsequi una samarreta de la col·lecció d'artistes locals creada al 2011.

 Font de la foto: Ràdio Cubelles 

Més informació  de la notícia al web de Ràdio Cubelles: aquí

PROGRAMES A RÀDIO CUBELLES DE L'ASSOCIACIÓ ECOL3VNG: aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada