24/7/22

Presentació del conte Soc el corriol camanegre el dijous 28 de juliol a les 18.30 h a la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú

Presentacio Conte
El conte d'educació ambiental el presentarà  la seva autora, Marga Serra i col·laboradors/es. 

Malauradament, el corriol camanegre és una espècie en perill d’extinció degut a la pèrdua d’hàbitat, les pressions antròpiques i cal protegir-lo. Aquest és el motiu que va impulsar a l’autora a escriure el conte. L’educació és uns dels pilars fonamentals per poder transmetre que la Terra és un espai a on convivim infinitat d’espècies i sobretot no ens pertany, no és nostre.

El conte és narrat per un corriol femella que recorda el seu naixement a la platja de Ribes Roges de Vilanova, tots els problemes i alegries que va viure fins ser un volander. Com està dirigit als escolars de Vilanova, surten referències de la Festa Major, el Far, el moll i els pescadors, la Pasífae, la Rambla, etc

Aquest conte ha estat editat i subvencionat per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, primer en edició digital, eBook, i ara en edició impresa, amb la col·laboració d'APMA Garraf, i serà el material didàctic de suport dels tallers adreçats als escolars de Vilanova.

Hi participaran en l’acte en Roch, Gil i Dídac, tres nens germans que faran la lectura del conte, l’autora, Marga Serra, i la il·lustradora, Montse Bosch, Jaume Marsé (APMA Garraf - EdC), Xavier Elizondo (La Foixarda) i Gemma Roset (Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú). Posteriorment, hi haurà l’actuació del duet de guitarra Cristian Gómez i Victòria Marsé, amb un piscolabis i petita sorpresa al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada