15/11/22

Creix el nombre d'establiments del mapa de consum responsable de Vilanova i la Geltrú

 El mapa de consum responsable de Vilanova i la Geltrú arriba gairebé a la cinquantena d'establiments. El nombre de referències adherides a la iniciativa ha crescut i ara mateix inclou 46 punts. Es tracta de productes i serveis compromesos amb valors com l'ecologia, la proximitat, la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Per tal de donar a conèixer alguns hàbits relacionats amb el consum responsable, l'Ajuntament promou aquesta tardor quatre tallers gratuïts que imparteixen alguns membres que formen el mapa. El primer serà el 22 de novembre, sobre aromateràpia, a càrrec de l'Herbolari l'Espígol. El 25 de novembre s'organitza un taller sobre criança sostenible, a càrrec de Som Llavors, el 30 de novembre es farà un maridatge de pans artesans i vins catalans, a càrrec de Ferment i 12 DO's, i l'1 de desembre Cafès Novell i Club del Cafè Novell VNG faran una sessió d'introducció al món del cafè.

El Mapa de Consum Responsable de Vilanova i la Geltrú es va posar en marxa el juny de l'any 2021, amb una trentena de referències i amb l'objectiu d'anar incorporant noves propostes al llistat.

El mapa està publicat al web i permet veure geolocalitzats cadascun dels establiments que l'integren, identificats amb una icona pròpia. Clicant-hi a sobre, es desplega una fitxa descriptiva amb totes les dades del comerç o entitat, enllaços de contacte i un resum de la seva activitat.

Font: web municipal de Vilanova i la Geltrú


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada