23/12/22

El Cor de la Turuta ha estat convidat a cantar per la pau i el planeta en una trobada festiva de l'Associació de Veïns de Molí de vent

El dijous 22 de desembre, l'associació de veïns Molí Vent ha celebrat una trobada nadalenca en un ambient festiu i de germanor que ha servit per passar una estona animada al voltant de neules i torrons.

Per començar la tarda el membres del Cor de la Turuta van oferir, com acostumen a fer, un assaig col·lectiu convidant a les persones assistents a participar i cantar plegats diverses cançons.

Van aprofitar, al ser dijous, per parlar sobre els conflictes i les guerres actualment al món que han motivat que el Cor, des de l'aparició de la guerra Ucraïna- Rússia, cada dijous faci un concert/assaig en una plaça o lloc públic de la ciutat convidant tothom a sumar-s'hi. Que la nostra veu sigui la veu de la protesta contra la guerra i la violència i a favor de la vida i del planeta. 

Tota la informació sobre les Cantades populars pel planeta a: https://cordelaturuta.blogspot.com/p/cantades-populars-pel-planeta.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada