22/2/23

Els jardins de Can Pahissa es converteixen en un espai de refugi climàtic d'accés públic

L'espai obre cada matí, de dilluns a divendres, i anirà incorporant elements per millorar el confort.

Els jardins del centre de Resiliència i Sostenibilitat Can Pahissa obren al públic des d'aquest mes de febrer amb la voluntat d'oferir un espai de descans i refugi climàtic per la ciutadania. Aquest recinte, ubicat a la rambla de la Pau núm. 46, obre la seva zona enjardinada de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

L'obertura dels jardins vol iniciar l'adequació d'una xarxa de refugis climàtics a la ciutat,espais per al descans, la recuperació i la relaxació davant dels episodis de calor cada cop més freqüents. Al llarg dels pròxims mesos els jardins de Can Pahissa incorporaran elements per reforçar les seves virtuts com a refugi climàtic. L'espai disposarà de bancs i taules per al gaudi de la ciutadania, i una zona per potenciar la recuperació tèrmica dels vianants en moments d'onades de calor, com una font d'aigua fresca i potable.

El recinte de la rambla de la Pau també podria acollir un espai amb hamaques, en col·laboració entitats ambientals de la ciutat com Ecol3VNG, per potenciar les virtuts de calma i de descans de l'espai.

Font: www.vilanova.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada