29/10/23

Diumenge 29 d'octubre nou Punt de Trobada d'ECOL3VNG al Centre per la resiliència i la sostenibilitat de VNG - Can Pahissa

El darrer diumenge d'octubre ha acollit una nova edició PUNT DE TROBADA TURUTAIRE organitzada per l'associació ECOL3VNG. L'entitat periodicament organitza al Centre per la resiliència i la sostenibilitat -Can Pahissa un espai de difusió del Projecte Turuta que té com a eix principal la promoció i ús de la Turuta, moneda social i ciutadana de Vilanovai la Geltrú.

La finalitat principal d'aquests Punts de Trobada és la de donar a conèixer la Turuta i tot el potencial que té i que hauria de tenir encara més. Aconseguir això és tasca i responsabilitat de tothom. 

Un bon nombre de persones es van acostar a Can Pahissa per conèixer el projecte i poder gaudir de dues activitats dirigides especialment a famílies i infants. 

El Conte teatralitzat El viatge d'una gota d'aigua a càrrec de la dinamitzadora Elisa Linares que d'una forma divertida va conscienciar sobre el problema de la sequera i el malbaratament de l'aigua.

La música i gresca del Grup Corrandes Animació que de la mà del Bernat i el Miquel Manzano van aportar música i danses molt animades. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada