28/7/23

El Cor de la Turuta participa amb una cantada oberta com a acte dins l'exposició dedicada a la Setmana del Mar que acull La Sala

             

El Centre d'Art contemporani La Sala ha acollit l'exposició Rèquiem per a una setmana del mar: de Sant Pere a Sant Pere que recull una exposició de tots els cartells i programaes des de juliol de1971 fins a juliol 2014, dates de creació i desparició.

La mostra té com a objectiu la descripció serena d’un llarg període que es va cloure definitivament amb la dissolució i la mort del Institut  Setmana del Mar, l’entitat genèrica que va congriar-ne d’altres sota un mateix paraigua per iniciar i organitzar la celebració popular durant 43 anys. L’exposició invoca la recuperació de les festes patronals de Baix-a-Mar en honor a Sant Pere, apòstol i pescador, primer cap del cristianisme. 
El comissari de l'exposició, Isidre Roset ha convidat el dijous 27 de juliol al Cor de la turuta a fer una cantanda oberta com una activitat complementària en la que músiques i cançons evocaven a temes mariners i dedicats al mar. 
 Més informació a:

Llibret de l'exposició

https://www.lasalavng.cat/index.php/exposicions/2023-2/requiem-per-a-una-setmana-del-mar-de-sant-pere-a-sant-pere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada