8/10/17

La Vinagreta participa en una jornada dedicada al cooperativisme de consum ecològic a Reus

Dissabte  7 d'octubre s'ha realitzat a Reus la jornada, Cooperativisme de consum ecològic, organitzada per l'Ateneu cooperatiu del Camp de Tarragona, amb la participació de diverses cooperatives i grups de consum de Catalunya i entre elles, La Vinagreta de Vilanova i la Geltrú. 
Susana Contreras, membre de l'entitat, l'ha representat, explicant com funciona i fent un petit repàs històric de la mateixa i participant en el debat i torn obert de paraules que s'ha fet entre tots assistents. A la trobada han assistit una bona representació de grups del país, des dels més antics fins als de recent creació i de diversa grandària, a més de la Vinagreta: Landare de Pamplona; El Rebost de Girona; Germinal de Barcelona; La Magrana Vallesana de Granollers; l'Aresta de Santa Coloma de Queralt; Les Garrofes de El Vendrell; La Bajoca de Valls; La Vianda de Roquetes; La Fava del Camp de Tarragona i El Brot de Reus.
Des de Vilanova i la Geltrú, van assistir acompanyant a la Susana, el Jordi Riba, Stefania Canu, Carme Dastis i Ton Dalmau, aquest en finalitzar l'acte, va cantar una cançó compartida amb els assistens, del cantautor Pete Seeger.
La jornada, que va acabar amb un dinar de germanor, va esdevenir un espai de difusió, trobada i debat per compartir i difondre experiències variades de consum ecològic totes motivades i compromeses amb un consum responsable, crític, saludable i just. Una jornada molt interessant i instructiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada