21/11/13

Diumenge 24 de novembre a les 10h. NETEJA LA COSTA

Activitat emmarcada dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus, amb el lema "Clean up day" i organitzada pel Consorci dels Colls i Miralpeix - Costa del Garraf .
Es tracta de la neteja col-lectiva amb voluntariat, de diferents trams del litoral organitzada en diversos municipis de Catalunya.
La jornada es planteja com una passejada per la costa des del Racó de Santa Llúcia fins la platja de Sant Gervasi (Xiringuito Miramar),  a mesura que s'avanci, es recollirà la brossa trobada al pas. 
Es distribuiran bosses de recollida de brossa i es contractarà una assegurança d'accidents i responsabilitat civil per a totes les persones participants a l'activitat. Es recomana portar calçat resistent (zona de roques), aigua i guants protectors (encara que el Consorci repartirà pels que no en portin). 
Punt de trobada: a les 10 h al pont de sobre la via del Racó de Santa Llúcia- La Cucanya, a la zona de terra abans de creuar el pont. Es preveu acabar l'actuació cap a la 13h del migdia.  Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada