![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhr8wQ63fCVFyP2mDYQTXNJvNVr4JB_rUkeApNycyyBwwtC8JIENnpEK3vCX2nHsqUTZxmM_W75QPj3HtqOQaP8E-cCdO1VGOkxSMK9i23lW9Mk68gfYwBKRZMdsRnnqNoH-hEh4owElUOl/w453-h640/Vinagreta.jpg)
La Vinagreta torna proposar una activitat per reflexionar sobre el consum responsable d'aliments, amb la Xerrada-taller: Quin peix tenim a taula? a càrrec de Josep Torrent, de Virot Natura: estudi, divulgació i educació ambiental.
Sabem diferenciar el peix d'aqüicultura del salvatge? com saber si és fresc el peix que comprem? d'on és el peix i marisc que mengem? Es podrà conèixer d'una forma pràctica en aquest acte.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada