24/11/14

Dissabte 22N amb la Festa de la Turuta, clouen les Jornades sobre economia social i solidària organitzades per ECOL3VNG


Sota l'eix temàtic Vilanova en transició: jornades d'economia social i solidària -- Fes-te de la Turuta! un seguit d'actes que han començat el 3 d'octubre i han clos el 22 de novembre amb una activitat en format firal, anomenada "La festa de la Turuta".  L'acte que ha iniciat les Jornades s'ha dedicat a la sobirania alimentària i la salut. El segon, es va dedicar a la sobirania energètica, el tercer acte ha tractat sobre la importància del retorn a la naturalesa i l'assoliment de la sobirania alimentària i el quart, a la sobirania econòmica.
Les IV Jornades per a la salut integral COS MENT COR organitzades per diversos col·lectius i professionals independents, s'han inclòs dins la programació, el cap de setmana 15 i 16 de novembre i han ofert una amplia oferta de tallers i activitats. 
La FESTA DE LA TURUTA, 
el dissabte 22N,  i durant tot el dia a la plaça de les Neus, ha comptat amb diversos espais i activitats: Mercat de la Turuta a càrrec dels socis oferents ciutadans i comerços; música en directe; xerrades; tallers, projecció d'audiovisuals i punt d'informació o Oficina de canvi local (OCL). També durant tot el cap de setmana el Cinema Bosc ha projectat el documental Mai és tan fosc dedicat a la figura de l'economista Arcadi Oliveres i que ha acceptat turutes en l'entrada d'aquest film, presentat el divendres 21N per la seva directora, Èrika Sànchez. Durant la jornada, l'OCL va oferir una novetat: La Turuta de l'any que es bescanvia per un euro. Es pot obtenir a l'OCL (CRIA, carrer Bonaire, 1 dimarts i dijous de 18 a 20 h.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada