23/11/14

La directora de Mai és tan fosc presenta el documental el divendres 21N al cinema Bosc

Moments del col·loqui l final de la projecció.        Foto: Mike
L'Èrika Sánchez junt amb el muntador de la pel·lícula Xavier Esteban, membres del col·lectiu artístic i productora Antivaho van presentar el film, així com participar en un petit col·loqui amb el públic assistent.
Van explicar com havien viscut, durant els dos anys, seguint el dia a dia de la vida de l'incansable i compromès activista economista Arcadi Oliveres
Aquest treball esdevé, en paraules de la seva directora, una aportació de resistència davant la situació de crisi profunda en la que estem vivim i davant el canvi que cal fer  per combatre les nefastes consequències del capitalisme deshumanitzat.


Foto de grup amb membres d'ECOL3VNG.   Foto: Albert C.
Durant el cap de setmana del 21 al 23 de novembre el Cinema Bosc ha col·laborat amb les Jornades d'economia social i solidària organitzades per ECOL3VNG, portant el documental i acceptant una part del cost en turutes.
Recomenem a tothom que no se'l perdi, ja que constituiex un testimoni-homenatge a un home que,  des del món de l'economia i el pacifisme,  porta tota una vida defensant, amb valentia i sense defallir, la justícia social. Si "mai és tan fosc", l'Arcadi és llum i l'Èrika, és d'aquelles persones que necessitem per apropar-nos a la llum.  
Més informació del documental: http://www.documentalarcadioliveres.org/ http://docarcadi.tumblr.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada