30/12/15

Trobada de l'Associació ECOL3VNG per acomiadar l'any

El dilluns 28 de desembre al Centre cívic La Sardana, l'Associació ECOL3VNG; impulsora del Projecte turuta, va celebrar una trobada festiva de comiat de l'any. 

El Bernat i el Miquel, membres de Corrandes animació, acompanyats pel Ton,   van amenitzar la vetllada amb música. Els assistents van cantar cançons del Cor de la turuta (trobades per cantar que es realitzen el primer dilluns de cada mes), el Bill i la Dolores van obsequiar amb alguna cançó anglesar i també es van ballar diverses danses proposades pel Sylvain.  
Al començament de la trobada es va donar a conèixer la persona guanyadora dels 300 turutes amb els que estava premiada la proposta més votada del concurs "Com t'imagines la turuta de l'any 2015?" Ha estat la Núria Gonzalvo. Ha fet una proposta inspirada en la música i el paper que té el Cor de la turuta. 


La música i les danses van acompanyar l'acte junt amb un àpat compartit. Una rotllana d'expressions lliures de cada un dels participants i una abraçada-espiral van cloure una agradable trobada en la que l'alegria dels presents van contribuir al comiat festiu d'un any que ja se'ns acaba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada