14/6/17

Ràdio Nikosia, Espai Barataria, programa de Canal Blau Ràdio, ha dedicat a Transició VNG i el Projecte Turuta, el seu contingut del diumenge 11 de juny

El programa de Ràdio Nikosia, Espai Barataria, que s'emet setmanalment des de Canal Blau Ràdio, dirigit per Juan de Dios García, educador social del Servei de Rehabilitació Comunitaria en Salut Mental ubicat a l'Hospital Sant Antoni Abat i dins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, està conduït per un grup d'usuaris i usàries d'aquest servei, l'equip està format per: Nina, Alma, Elfo, Cati i el Mago.
El diumenge 11 de juny han tractat el tema Transició VNG i la moneda social local, la Turuta i per fer-ho han convidat a Núria Gonzalvo i Carme Dastis, membres del moviment ciutadà Transció VNG i de l'Associació ECOL3VNG, impulsora del Projecte Turuta.

El programa ha fet un repàs sobre què és el moviment de Transició i què és Transició VNG, així com que fa l'Associacio Ecol3vng i els projectes que impulsa l'entitat utilitzant la unitat d'intercanvi econòmica, Turuta. També ha inclòs un singular i interessant qüestionari a les persones convidades de caire molt personal.
Ha estat una gratificant experiència, una agradable tertúlia acompanyada de bona informació i molt bona música. Gràcies Nikosian/es. Heu fet un excel·lent programa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada