8/5/19



Desprès de la presentació de la iniciativa Edificis Positius a Can Pahissa el 12 d'abril, a càrrec de Josep Maria Canyelles i, com a continuació del projecte, ens proposen participar en un taller d'apoderament per a veïns i veïnes, el dilluns13 de maig

  • Si teniu inquietuds socials o ambientals i viviu en un edifici, us agradarà participar en aquest taller d'apoderament de Veïns Positius i Veïnes Positives en les properes setmanes a Vilanova.
  • Es tracta d'un projecte pioner que vol abordar els reptes de futur al voltant dels edificis, des de la convivència als reptes ambientals i socials, sempre des de la positivitat.


Dilluns 13 de maig
18 hores
Can Pahissa - Centre per la resiliència i la sostenibilitat
Rambla de la Pau, 44
Vilanova i la Geltrú 


Edificis Positius vol generar comunitats integrades per persones que vulguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes al seu edifici, transformant la seva vida quotidiana cap a un model més sostenible, solidari i integrador. Busca aliances amb entitats locals i ofereix formació, idees i acompanyament a persones que vulguin esdevenir el motor del canvi als seus edificis, Veïnes Positives i Veïns Positius.

Edificis positius proposen als Veïns Positius i Veïnes Positives, activitats i projectes per millorar les infraestructures i serveis dels seus edificis, fent-los més sostenibles i ecològicament compromesos, fomentant el consum d'energia i serveis responsables, així com l'activació del bon veïnatge en l'àmbit socioassistencial i solidari, la cultura, l'esport o altres activitats cíviques i relacionals. Crear més vida als edificis, apoderar comunitats i veïns i generar espais de més plenitud i felicitat per a les persones.  

El taller d'apoderament, a càrrec de personal de l'organització amb seu a Vilanova i la Geltrú, TSR Territori Socialment Responsable SCCL, serà una eina a favor de poder assolir aquests proposits ajudant als i les participants a estar millor preparats per esdevenir agents de canvi en el seu entorn més immediat.

us animeu a participar?  inscripcions en: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada