
També oferint serveis d'orientació, tutorització, formació i adquisició d'experiència professional; d’aquesta manera vetllar pels col·lectius amb dificultats de desenvolupament personal i professional, amb actuacions que els milloren la qualitat de vida i les oportunitats de promoció.
Un del col·lectius amb els treballen és el del sector agroalimentari artesà del territori amb els quals es reuneixen en sessions de treball periodicament. Dijous 9 de maig van convidar a ECOL3VNG per a que exliqués el Projecte Turuta i el seu funcionament. Carme Dastis i Ton Dalmau van compartir una sessió junt a dues interessant experiències que van ser explicades amb els convidats a la sessió: diversos petits professionals que es dediquen al conreu i elaboració de variats productes del sector agroalimentari.
Un del col·lectius amb els treballen és el del sector agroalimentari artesà del territori amb els quals es reuneixen en sessions de treball periodicament. Dijous 9 de maig van convidar a ECOL3VNG per a que exliqués el Projecte Turuta i el seu funcionament. Carme Dastis i Ton Dalmau van compartir una sessió junt a dues interessant experiències que van ser explicades amb els convidats a la sessió: diversos petits professionals que es dediquen al conreu i elaboració de variats productes del sector agroalimentari.



Fet a la Conca, cooperativa que ha nascut per aplegar els productors alimentaris de la comarca de la Conca de Barberà. Joan Cartanyà, president del Consell rector de la Cooperativa i propietari d'Aromis (productes amb safrà), va explicar com tretze empreses agroalimentàries de la Conca de Barberà han creat marca ‘Fet a la Conca. Qualitat Alimentària’, creada el 2016 per l’Associació de Productors Agroalimentaris de la Conca de Barberà, ara cooperativa, per sumar sinergies en la comercialització i la promoció conjunta dels productes sota una mateixa marca territorial.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada