14/5/19

TSR han organitzat un taller innovador a Can Pahissa: taller d'apoderament per esdevenir veí i veïna positius

Desprès de la presentació de la iniciativa Edificis Positius a Can Pahissa el 12 d'abril, a càrrec de Josep Maria Canyelles i, com a continuació del projecte, des de la Cooperativa Territori socialment responsable, s'ha  organitzat un taller d'apoderament per a veïns i veïnes, el dilluns 13 de maig, fent una crida a aquelles persones que tenen inquietuds socials o ambientals i viuen en edificis. Es tracta d'un projecte pioner que vol abordar els reptes de futur al voltant dels edificis, des de la convivència als reptes ambientals i socials, sempre des de la positivitat.
Les persones inscrites van poder viure una bona experiència formativa i reflexiva al voltant del fet d'ajudar a visuaitzar com generar comunitats integrades per gent que vulguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes al seu edifici, transformant la seva vida quotidiana cap a un model més sostenible, solidari i integrador.




Una experiència molt positiva per ajudar a les pesones a avançar en el camí de la convivència postiva i la transformació activa pel canvi social que el món necessita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada