3/11/19

Gran èxit d'assistència en la presentació del llibre Manual de lucha contra el cambio climático al centre cívic de la Geltrú, el dimecres 30 d'octubre


Samuel Martín-Sosa, és el coautor, junt amb Joao Camargo del llibre, editat per Ecologistas en acción Manual de lucha contra el cambio climático, sobre el que els propis autors indiquen: 
Los términos "emergencia climática" o "crisis climática" han sustituido al "cambio climático". La conversación social sobre este problema ha cambiado radicalmente. Hoy la situación es más grave que ayer. Pero también son mayores las señales de que la sociedad no está dispuesta a quedarse de brazos cruzados mientras todo se desmorona. La calle se rebela: no queremos ni un grado más, ni una especie menos. Para avanzar hacia ese objetivo, te proponemos este combativo manual de lucha. 
Samuel Matín-Sosa, és responsable d' "Internacional de Ecologistas en Acción", Doctor en Biologia per la Universidad de Salamanca. Activista ecologista des de la seva joventut. Expert en incidència política, anàlisi, coordinació i comunicació de campanyes ambientals i climàtiques a nivell internacional. El propi coautor ens explica l'objectiu que persegueix el llibre i perquè l'han escrit, en el seu bloc: https://samuelmartinsosa.wordpress.com

https://samuelmartinsosa.wordpress.com/2019/09/24/manual-de-lucha-contra-el-cambio-climatico/

Aquest acte ha estat organitzar pel col·lectiu d'entitats que s'ha creat el passat mes de juliol a la nostra ciutat, la coordinadora, Entitats pel Clima Garraf que ha nascut amb l'interès comú de realitzar accions que ajudin a la conscienciació de combatre la situació d'emergència climàtica en la que estem immersos. 
En aquesta ocasió ha comptat amb la participació activa, de l'Observatori del Deute de la Globalització, de la mà d'un dels seus membres, el vilanoví Alfons Pérez, que va ser el conductor i presentador de l'acte i que va comptar amb una breu  presentació sobre la coordinadora Entitats pel clima Garraf, a càrrec d'una integrant del la Plataforma Camins Escolars.
Desprès de la presentació, es va produir un interessant col·loqui amb la participació del públic per finalitzar amb un petit aperitiu elaborat per l'Associació Ecoconscient, que  promou l'alimentació de manera integral i ecològica i que cuina a partir d'aliments locals procedents de l'agricultura biològica.El llibre aporta informació actualitzada, clara i presentada de forma amena i pedagògica per tenir clar el concepte de canvi climàtic ,perquè s'ha produït aquesta situació al llarg dels anys, quines conseqüències té, tan socials, com econòmiques i com podem contribuir, des de la nostra individualitat i col·lectiva per revertir aquesta situació catastròfica per la humanitat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada