3/11/19

La titellaire Paola Busca, afincada a Vilanova i la Geltrú, ofereix en solitari, l'espectacle de titelles, A la orilla del mundo al Foment Vilanoví, el dissabte 2 de novembre

El Foment vilanoví va acollir l'espectacle a càrrec de la titellaire, Paola Busca,  que forma part de la Companyia suïssa, Le Gingol à roulettes, i que va comptar amb l'assistència tècnica del també titellaire, Pierre-Alain Rolle


Donat que els artistes són socis de l'entitat ECOL3VNG, s'acceptava el 100% en turutes. 
Les persones assistents van poder gaudir d'una estona plena de màgia, poesia i filosofia que a càrrec dels diàlegs de dos personatges, Miche i Drate i, amb una original escenografia,  els transportava a adinsar-se en un món profund de forma subtil i abordant pinzellades de grans qüestions existencialistes com la mort, el viure conscient, la cooperació humana... segons un texte de l'autor suís Gérald Chevrolet.

Un treball d'equip en la creació de la totalitat de l'obra que de forma elegant i poètica, Paola Busca va fer arribar al públic.

En acabar es va convidar tothom a preguntar tot allò que es volgués sobre l'obra,  a la Paola i es va obsequiar al públic amb una degustació de formatge suís i cava, gentilesa del Consultat suís.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada