20/9/21

La Coordinadora Entitats pel clima del Garraf participa contra la protesta de l'ampliació de l'aeroport del Prat de Llobregat celebrada a Barcelona

El diumenge 19 de setembre aquesta protesta contra l'ampliació de l'aeroport ha aplegat membres de les diverses entitats que conformem la Coordinadora del Garraf. Previàment el dia anterior, dissabte 18 de setembre es va fer un taller per elaborar divers material amb misssatges i consignes per portar a la concentració.

Un nombrós grup de persones de Vilanova i la Geltrú i comarca es van unir a les diverses plataformes i organitzacions ecologistes provinents de diversos llocs de Catalunya per deixar clar el rebuig vers aquest projecte d'ampliació, malgrat que el govern de la Generalitat l'ha paralitzat fa escassos dies abans de la convocatòria.

La jornada de protesta es va desenvolupar en un ambient festiu i tranquil on va queda palès que un nombre molt important de ciutadania està en contra. La singularitat de la participació Vilanovina va ser l'aportació d'un gegantó que l'associació Casa Blava ha creat expressament per a aportar en activitats de caire lúdic i culturals, però també reivindicatives com aquesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada