4/10/21

Vilanova i la Geltrú participa en l'activitat Benvinguts a pagès que se celebra a tot Catalunya promoguda per la Generalitat per posar en valor la feina i productes dels nostres pagesos i pageses

Les sínies vilanovines Cal Tupí i Pujades  han participat aquest el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre en la iniciativa Benvinguts a pagès que és una proposta que ha permet visitar les explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del primer sector de Catalunya per conèixer de prop l'origen dels aliments que consumim.  A la iniciativa també s'uneixen restaurants que ofereixen productes de proximitats i allotjaments turístics. En el cas de Vilanova, ha participat el Restaurant 19.

Unes 150 persones s'han interessat per conèixer les sínies de treball del Ton Ferrer de Cal Tupí i de la família Pujadas i poder parlar amb ells. A més han pogut degustar algun dels seus productes . Els visistants és un públic familiar  procedent de la nostra ciutat i també d'altres poblacions de Catalunya com Sitges, Sant Sadurní d'Anoia, Terrassa, Tarragona i Barcelona.

Han participat gairabé 800 explotacions a Catalunya que han rebut 75.633 visites. La iniciativa també oferia la possibilitat d'adquirir directament productes als productors i visitar també restaurants i allotjament que han participat.


Ha estat una molt bona oportunitat per viure de primera mà una bonica experiència de la mà de la Montse Marcer i la seva família i del Antoni Ferrer de Cal Tupí d'Olives i per valorar la feina que desenvolupen durant tot l'any i què suposa desprès trobar la seva producció en els cas dels dos, en el mercat del centre de Vilanova. Aquesta producció és de gran qualitat i requereix que els consumidors la coneguin i la sàpiguen valorar. Cal ofeir suport al productors locals del primer sector amb les nostres compres.

Més informació publicada al web municipal vilanova.cat i el3devuit.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada