17/3/23

La Turuta, participa en el Cinefòrum sobre "El miracle de Wörgl" el divendres 17 de març a Reus

 
La Bresca, entitat que representa a 12 cooperatives que treballen conjuntament per fomentar la intercooperació i promoure els valors de l'economia social i solidària, va organitzar un acte de cinefòrum sobre el film "El miracle de Wörgl" a l'històric teatre de l'Orfeó Reusenc, una activitat per donar a conèixer què són les monedes socials i locals.
El film explica la història real d'un poble d'Austria anomenat Wörgl on el 1932 el seu alcalde va idear una moneda local per reactivar la seva economia durant els anys de la gran depressió econòmica i social que patien en un context de creixement del moviment nazi.
Andreu Ortiz, de la cooperativa reusenca  de consum El Brot i Ton Dalmau de l'associació ECOL3VNG van conduir un col·loqui entre les persones assistents per explicar i comentar tot allò que anés sorgint sobre què són les monedes socials i locals i quin impacte tenen, com a eina d'intercanvi i transformació social en els territorios on s'utilitzen. Dos membres més d'Ecol3vng van assistir i participar: Núria Alsina i Carme Dastis
L'acte s'ha emmarcat en un seguit d'accions que des de l'entitat La Bresca per donar a conèixer el nou projecte de moneda local a la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada