8/5/23

La coordinadora Entitats pel clima Garraf ha organitzat una trobada de conscienciació climàtica el diumenge 7 de maig a la plaça de la Vila

Sota el lema EL PLANETA CRIDA PROU. AL GARRAF,  RESPONEM el diumenge 7 d maig les entitats que formen part de la Coordinadora Entitats pel clima Garraf ha tornat a organitzar una acte de conscienciació sobre l'emergència climàtica  i crida activa a la participació i mobilització ciutadana amb la intenció d'oferir informació i alternatives des de diversos vessants com: preservació del medi natural, educació ambiental, trasformació eco-social, reducció de l'impacte de l'activitat humana, canvi de model econòmic, etc.

La Jornada va consistir en l'organització de diverses activitats dirigides a un ampli públic i va proporcionar múltiples informacions des del seus estands a càrrec de les diverses entitats participants.

Durant tot el dia va haver gran activitat, tallers i música. I un bon nombre de persones van acostar-se a la plaça de la Vila per participar activament, 

A les 10 del matí el programa va arrencar amb una passejada familiar en bicicleta que va comptar amb una molt bona participació fent un recorregut per la vila.

Desprès va comptar amb dos actes centrals d'exposició d'idees i debats:

A les 11 h am  la xerrada Què és una assemblea ciutadana pel clima? a càrrec de Rebel·lió o extinció i a les 12 h amb el debat electoral a càrrec de la majoria de partits que es presenten a les eleccions locals de maig, A qui voto si em preocupa el medi ambient?

A la tarda, el Cor de la Turuta va participar oferint una cantada popular pel Planeta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada