4/5/23

El Cor de la Turuta participa, un any més, en la baixada pel rei Ebre per recordar amb música i cançons els missatges de Pete Seeger

Del dimecres 19 d’abril fins al dimecres 3 de maig a Benifallet i Tortosa 

Un grup de músics i activistes de tot Catalunya, amics i admiradors de Pete Seeger, un any més han anat a Benifallet per comunicar  la creença de  l’immens poder transformador de la cançó.


I ho han fet per commemorari del naixement del cantautor americà de la mà de l'Associació  Amics de Pete Seeger que organitza, des de 2019 (suspès per l'aparició de la COVID-19 el 2020 i 2021) activitats per recordar el seu missatge pacifista.

Enguany, al voltant del riu Ebre, s'han previst tallers, xerrades, concerts amb especial atenció a l’emergència climàtica i a l’activisme per la vida al voltant del riu.

L'acte central, ha tornat a ser una passejada-cantada amb el vaixell proporcionat per l'Ajuntament de Benifallet,  fent així un paral·lelisme amb Pete Seeger, que va protagonitzar la lluita per la descontaminació del riu Hudson a través de la campanya del vaixell Clearwater, construït per ell mateix i tota una comunitat.

Un nombrós grup d'intergrats del Cor de la Turuta, acompanyats de familiars i amics han tornat a participar en la passejada pel riu tot tocant música i cantant cançons de Seeger. 

En acabar es va fer un dinar de germanor i una cantada popular a la vora del riu, amb la participació d'infants i ciutadania de Benifallet, creant-se un ambient festiu, alegre i engrescador.

Més informació: https://barnasants.com/noticies/pete-seeger-2023/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada