29/12/23

ECOL3VNG fa una trobada per celebrar l'acabament de l'any al Centre cívic de la Sardana el dijous 28 de desembre

Com cada any,  l'associació ECOL3VNG  impulsora del Projecte de moneda social La Turuta, va cloure'l el dijous 28 de desembre amb una trobada festiva i a la vegada de germanor i veredicte del concurs Com t'imagines la Turuta de l'any al que es van presentar dues propostes que,  desprès del recompte de vots que van fer tots els presents, van obtenir exactament els mateixos vots (14 cada una), prenent-se la decisió que el premi de 300 turutes fos repartit entre els dos guanyadors que van resultar ser la Maria Josep Morales i el Christian Giménez

Es van fer música i cantar canços plegats, ja que era dijous, dia setmanal que el Cor de la Turuta convoca tothom a unir-se a l'acció reivindicativa de cantar i tocar música pels carrers de la ciutat a favor de la Pau i del Planeta i contra la guerra. 

Es va convidar als presents a dir la seva en un torn de micro obert i es va comptar amb la visita de 5 persones 4 persones provinents de Reus de la Cooperaritva de consum El Brot i de moviments socials reusencs que van aprofitar l'ocasió per afegir-se a l'acte. 

Entre les participacions,dues persones, de forma espontànea, van llegir poesies dedicades a la Pau. La Misericorida, membre cofundadora del Brot (primera cooperativa de consum a Espanya que té més de 50 anys d'existència) va explicar la història de la entitat i com es troba en l'actualitat. 

Va ser una vetllada molt agradable en la que els participants van brindar per l'any, pel proper any i desitjar, sobretot, pau que tanta falta fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada