30/12/23

S'instal·len 4 nous carregadors per a vehicles elèctrics a l'aparcament de les Casernes de Vilanova i la Geltrú

 VNG Aparcaments ha instal·lat quatre nous carregadors per a cotxes elèctrics a l'aparcament soterrat de Plaça de les Casernes, que se sumen als tres ja existents. Els usuaris dels aparcaments soterrats també poden carregar el vehicle, ara de manera gratuïta, a les dues places que hi ha a la Peixateria, i a les tres que hi ha al Charlie Rivel. En el cas de Charlie Rivel és de pagament, amb una tarifa de 0.242KW/hora.

Segons les últimes dades recollides, el nombre de cotxes elèctrics que hi ha a Vilanova i la Geltrú és de 1.629, dels quals 241 són elèctrics purs, 1.259 són híbrids, 126 híbrids endollables, i 3 són vehicles elèctrics amb motor de combustió per càrrega de bateria.

VNG compta amb més d'una quinzena d'espais amb diversos punts de càrrega, repartits entre l'espai públic, aparcaments soterrats i establiments comercials

Aquests vehicles i els que visitin la ciutat poden carregar les bateries en més d'una quinzena d'espais, que compten amb diversos punts de càrrega cadascun. A l'espai públic hi ha punts de càrrega a la plaça de Josep Coroleu (al costal del CAP de Sant Joan), al passeig de Ribes Roges, al passeig Marítim i el dic de Ponent, a la zona blava del carrer de Tetuan, a l'avinguda de Víctor Balaguer i a l'aparcament del pavelló Isaac Gàlvez.

La resta estan ubicats a les zones d'aparcament de diversos establiments comercials, on es poden carregar entre 2 i 7 vehicles a la vegada.

Font: www.vilanova.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada