30/1/24

La 7a. Festa de l'Espigall ha fet un reconeixement als pagesos i consumidors del nostre territori que fan que segueixi present en la nostra taula

Amb un nombrós públic s'ha celebrat la 7a Festa de l'espigall que han pogut gaudir d'una matí dedicat a la difusió de l'espigall, de les seves propietats nutricionals i sabor.

Durant el matí s'ha pogut gaudir de degustacions i d'actes dedicats a un públic familiar: un espectable de màgia i un taller de manualitats per als més petits. 

L'Associació d'espigalls ha estat la gran protagonista de la jornada ja que és l'entitat que promou el coneixement i el conreu d'aquesta verdura autòctona del Garraf. 

Nodel Garraf i els mercats municipals han estat donant suport a l'acte, organitzant conjuntament amb l'associació, l'acte,

Un moment important del mateix és el del reconeixement públic que s'ha volgut fet a ciutadania, pagesos i restauració que ajuden a que aquesta nutritiva i saborosa verdura pugui ser coneguda i degustada. 



Més informació: Eix Diari: https://www.eixdiari.cat/dossier/doc/110195/lespigall--el-producte-mes-singular-que-posa-en-valor-el-consum-de-proximitat.htlm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada