7/10/24

Tarda de folk a Vilanova i la Geltrú amb el debut europeu de Spook Handy

Ahir, 6 d'octubre, el pati de l'Escola-Conservatori de Música de Vilanova i la Geltrú va ser l'escenari d'una tarda memorable amb l'actuació de Spook Handy, en el que va ser el seu primer concert a Europa. Spook, un seguidor fervent del llegat de Pete Seeger, va captivar el públic amb la seva veu i guitarra, tot mantenint viva "la flama" dels valors que Seeger defensava: la pau, la justícia i el canvi social a través de la música.

L'acte va ser obert pel cantant vilanoví d'origen escocès Berni Armstrong, qui va interpretar un parell de cançons i, posteriorment, es va encarregar de traduir tot el concert per al públic. La complicitat entre els dos músics va ser palpable, creant un ambient càlid i íntim que va fer que la nit fos especial per a tots els assistents.

La música de Spook Handy no només va ser una experiència artística, sinó també un recordatori del poder de la música per unir i inspirar a treballar per un món millor. Sens dubte, una vetllada que els amants de la música folk no oblidaran.

PUBLICAT A L'EIX DIARI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada