23/7/12

Neix la Garrofa - Un projecte agroecològic al Garraf

Els promotors del projecte ens envien aquesta nota: 

Després de molts  mesos treballant en el projecte de la Garrofa, ha arribat el moment d’inaugurar la botiga. En primer lloc us volem convidar a la festa d’inauguració que serà el proper dijous 26 de juliol, a partir de les 18h al local de la botiga C/ Jardí, 81 baixos de Vilanova i la Geltrú.

Que és la Garrofa?
La Garrofa és una cooperativa de treball associat, formada per  un equip de persones que creiem en els valors de l’agrecologia i els del model econòmic i social cooperatiu i com la millor opció  per un desenvolupament econòmic i social sostenible.
El nostre equip de treball està format per la Carme Gutiérrez,  la Beth Gárate, la Xio Gutiérrez i l’Albert Lacunza.

Què farem?
L’objectiu de la Garrofa és promoure l’agroecologia a nivell local. En un principi ens centrarem en dos àmbits, facilitar l’accés als aliments ecològics (comercialització professionalitzada) i donar suport als pagesos i pageses locals que vulguin produir aliments des de l’agroecologia com a filosofia de treball (producció en xarxa) i promoure el cooperativisme com a model econòmic i social arrelat al territori, solidari i equitatiu .

Quin són els nostres aliats?
Aquest projecte no hauria estat possible sense els nostres aliats:
  • els pagesos i pageses locals que volem que siguin també protagonistes principals, ja que sense ells no podríem haver fet realitat la Garrofa. Elles i ells son el Dani, en Pere, el Ricard, l’Isa, la Sílvia, en Daniel i el Marc, en Juan, i molts d’altres que anireu coneixent.
  • Els nostres avaladors i avaladores:  els pagesos i pageses, així com en Roc, en Borja, en Cesc, en Pere, en Christian, la Laura, Can Pere, en Miquel Àngel, en Cesar i la Victòria i en Joan Ramón.
  • L’Enrique, el Toni i la Susanna  que amb la seva implicació han facilitat la creació d’aquest projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada